+358 10 75501 info@kraftmek.com

IKO:n innovatiiviset ja laadukkaat tarkkuuslineaarilaakerit ovat saavuttaneet maailmanluokan maineen

Siitä lähtien, kun Nippon Thompsonista tuli Japanin ensimmäinen omaa teknologiaa käyttävä neularullalaakereiden valmistaja vuonna 1959, se on saavuttanut maailmanluokan maineen korkealaatuisten tarkkuuslaakerituotteiden valmistajana. IKO:n edistynyt tekninen tietotaito on ollut perustana edistyksellle lineaariliikkeen alalla.

IKO:n lineaarijohteet ovat toteutettu neljällä kiertävällä kuula- tai rullaradalla. Saatavilla olevat kokoluokat vaihtelevat maailman pienimmästä, vain 1 mm leveästä kiskosta erittäin suureen versioon, joka tarjoaa korkean jäykkyyden ja suuren kuormituskyvyn. IKO:n vahvuutena ovat myös miniatyyrijohteet ja kelkat.

Kelkkojen standardivalikoima on laaja ja se kattaa lukuisat eri pituudet, kiinnitystavat, tarkkuudet, esijännitysasteet, suojauksen sekä voitelun. Kelkat ja kiskot voidaan valita siten, että ne ovat keskenään vaihtokelpoiset.

Kraftmekilta saat myös mustakromatut sekä ei-magneettiset vaihtoehdot.

M-sarjan huoltovapaat lineaarijohteet

IKO:n M-sarjan kompaktien ja kevytrakenteisien lineaarijohteiden pitkäaikainen ja huoltovapaa toiminta saavutetaan käyttämällä sisäänrakennettua C-Lube -voitelua.

Liukuyksikkö sisältää myös pallon kiinnitysnauhan. Tämä estää palloa putoamasta alas, kun liukuyksikkö irrotetaan kiskosta ja tekee siitä helpon käsitellä.