+358 10 75501 info@kraftmek.com

Kraftmek OY

KRAFTMEK OY

PARHAAT RATKAISUT SYNTYVÄT LAADUKKAISTA TUOTTEISTA JA PALVELUISTA

Kraftmek on yksi Suomen johtavista hydrauliikan, voimansiirron ja laakereiden toimittajista. 50 vuoden kokemus on tehnyt meistä alamme asiantuntijoita ja luonut meille kyvyn vastata joustavasti vaativimpiinkin asiakastarpeisiin.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka tehostavat heidän kilpailukykyään sekä liiketoimintaansa. Olemme luoneet vahvat kontaktit valmistajiin ympäri maailman ja edustamme alan parhaimpien valmistajien tuotteita. Lukuisat sertifikaatit ja kansainvälisten standardien mukaiset tuotteet takaavat asiakkaillemme kustannustehokkaat ratkaisut.

Power Mission® kiteyttää koko toimintamme ja merkitsee meille kestävää kumppanuutta: Ydinosaamisemme voimansiirron alalla on intohimo löytää alan laadukkaimmat tuotteet asiakkaillemme. Parhaat ratkaisuthan syntyvät aina laadukkaista tuotteista ja palveluista.

Tavoitteinamme on kulkea vastuullisesti kohti kestävämpää huomista ja löytää alan parhaat ratkaisut yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Luodaan yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja!

Perustettu
1973

Liikevaihto
11M€

Työntekijöitä
14

TUTUSTU ESITTEESEEMME

Varmasti laadukkaat
tuotteet

Laajasta valikoimastamme löydätte alan parhaimpien valmistajien tuotteet.

50 vuoden
kokemus

Autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri
heille sopivat tuotteet.

Kattavat
palvelut

Kokoonpanot, koneistus
ja varastointi.

Laaja verkkokauppa-valikoima

Voitte tilata tuotteita aina teille sopivana
aikana.

Kaikki samasta
talosta

Hankinta on helppoa ja nopeaa, kun saatte kaiken tarvitsemanne samasta paikasta.

ADDTECH AB

Olemme osa kansainvälistä ADDTECH-konsernia

Kraftmek Oy on osa ruotsalaista Addtech-konsernia. Kuulumme yrityksen Industrial Solutions-yksikköön. Konserniin kuuluu yli 140 itsenäistä yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1 mrd. €. Konserni työllistää yhteensä yli 3 000 työntekijää.

Addtech on korkeateknologisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin keskittyvä teknisen kaupan alan konserni, jonka toiminta on jaettu viiteen liiketoiminta-alueeseen: Industrial Solutions, Automation, Electrification, Energy ja Process Technology. Liiketoiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, mutta kansainväliset markkinat ovat kehittyneet voimakkaasti viime vuosina ja toimintaa on jo yhteensä 19 maassa.

Addtechille vastuullisuus on tärkeä osa toimintaa. Konserni toimii aktiivisesti edistäen kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä, keskittyen taloudelliseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen sekä ympäristövastuuseen.

ASIANTUNTIJAMME AUTTAVAT TEITÄ MIELELLÄÄN!

Tilaa uutiskirjeemme - Uudet ratkaisut voimansiirron, hydrauliikan ja laakeroinnin tarpeisiin

Kraftmekin Power Mission®-uutiskirje lähetetään tilaajille sähköpostitse. Pysy ajan tasalla ja liity sinäkin Power Mission®-postituslistalle!