+358 10 75501 info@kraftmek.com

Kraftmek

Kraftmek on Suomen johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan asiantuntija. Tarjoamme optimaaliset komponentit vaativimpiinkin sovelluksiin yli 50 vuoden kokemuksella. Ammattitaitomme, kattava varastomme ja alan johtavien valmistajien maailmanlaajuinen tuki on käytössäsi.

Hydrauliikan, voimansiirron ja laakeroinnin ratkaisut

Tavoitteenamme on kulkea vastuullisesti kohti kestävämpää huomista ja löytää alan parhaat ratkaisut yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät optimaaliset komponentit vaativiin sovelluksiin alan johtavilta valmistajilta. Kunnioitamme toiminnassamme työyhteisöä, ympäristöä sekä kumppaneitamme. Olemme osa kansainvälisen Addtech-konsernin Industrial Solutions yksikköä.

Power Mission®

Uutiskirjeemme lisäksi Power Mission® on sloganimme, missiomme ja se kiteyttää ydinosaamisemme voimansiirron (power transmission) alalla.

Laatutuotteet

Teemme yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa ympäri maailmaa. Lukuisat sertifikaatit ja kansainvälisten standardien mukaiset tuotteet kertovat palvelumme laadusta.

Kaikki samasta talosta

Tuotevalikoimaamme kuuluvat sekä voimansiirtotuotteet, hydrauliikka että laakerit. Hankinta on helpompaa ja nopeampaa kun saat kaikki samasta paikasta.

Addtech AB

Olemme osa kansainvälistä Addtech-konsernia

Addtech on korkeateknologisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin keskittyvä johtava teknisen kaupan alan konserni.

Kraftmek Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia ja kuuluu yrityksen Industrial Solutions-yksikköön. Addtech-konserniin kuuluu 140 yritystä Euroopassa. Se työllistää yli 3 000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1 mrd. €.

Kansainvälinen kontaktiverkko

Olemme jäseninä myös Teknisen Kaupan Liitossa ja EPTDA:ssa (European Power Transmission Distributors Association). 

Tilaa uutiskirjeemme - Uudet ratkaisut voimansiirron, hydrauliikan ja laakeroinnin tarpeisiin

Kraftmekin Power Mission®-uutiskirje lähetetään tilaajille sähköpostitse. Pysy ajan tasalla ja liity sinäkin Power Mission®-postituslistalle!