+358 10 75501 info@kraftmek.com
Etusivu 9 Tuotteet 9 Laakerit 9 Halkaistavat laakerit, JHB

Halkaistavat laakerit, JHB

Halkaistavat laakerit ovat tunnettuja teollisuudessa, koska niiden avulla voidaan parantaa tehokkuutta vähentämällä seisokkeja.

Halkaistavat laakerit JHB
Halkaistavat laakerit JHB

Halkaistavat laakerit

Halkaistavat rullalaakerit ovat tunnettuja teollisuudessa, koska niiden avulla voidaan parantaa tehokkuutta vähentämällä seisokkeja. Aikaa säästyy loppukäyttäjien kunnossapidossa, kun suuria ja hankalia rakenteita ei tarvitse purkaa laakerien huollon, tarkistuksen tai vaihdon yhteydessä. Myös koneenrakentaja hyötyy halkaistavien laakereiden helposta asennettavuudesta monissa kohteissa.

Halkaistavat laakerit JHB

John Handley Bearings / JHB on yritys, joka on perustettu ensisijaisesti halkaistavan rullalaakerin kehittämistä ja valmistamista varten. JHB on yhdessä Bowman Groupin kanssa kehittänyt halkaistavan rullalaakerin, jolla on huomattavasti entistä suurempi kuormituskapasiteetti innovatiivisella uudella rakenteella, joka sisältää erilliset säteittäiset ja aksiaaliset laakerielementit.

Nyt, ainoana maailmassa, halkaistava laakeri soveltuu myös kohteisiin, joissa laakerin on kestettävä suurta aksiaalista kuormaa. Markkinoiden muihin tuotteisiin verrattuna JHB:n aksiaalikuorman kesto on 1000% parempi. Myös radiaalikuorman kesto on parantunut 70%.

JHB halkaistavan laakerin ainutlaatuinen rakenne poistaa tarpeen käyttää useita eri laakerisarjoja. Siinä missä muilla valmistajilla on 3 eri laakerisarjaa, voidaan JHB halkaistavilla laakereilla yhden sarjan avulla kattaa laaja määrä sovelluksia. Tämä vähentää varastoitavien komponenttien lukumäärää. JHB:ltä löytyy tämän lisäksi myös laakerisarja, joka sopii kilpailijoiden laakeripesiin, jolloin voidaan hyödyntää JHB:n laakerin suurempi kantavuus.

Halkaistava laakeri JHB
N

Pallografiittivalurautaiset sisä- ja ulkorungot vakiona

kestävämpien laakerien lisäksi myös rungot ovat vahvemmat

N

Suurempi puristusvoima akselille

rakenne tekee sisäkehästä ja akselista yhtenäisen

N

Helposti modifioitava

erikoisemmat versiot ovat saatavilla nopeasti ja kustannustehokkaasti myös pieninä sarjoina

Erilliset kuormitukset

Radiaali- ja kaksisuuntainen aksiaalikuorma otetaan vastaan kolmella erillisellä laakerilla. Kuormituksen kesto on omaa luokkaansa, sillä laakereissa on markkinoiden suurin radiaalivoimien kesto ja ainutlaatuinen aksiaalivoimien kesto. Aksiaalivoiman kesto on 1000% parempi, ja tämä on ensimmäinen halkaistava laakeri, jolle L-10 -kestoiän laskeminen on mahdollista.

Tiivisteiden modifikaatiot

 • Ei-standardin mukaiset akselikoot, vedenpitävät tiivisteet jne. ovat mahdollisia.

Räätälöidyt ratkaisut

 • Räätälöidyt ratkaisut myös saatavilla nopeasti.

Yhteensopivuus

 • Kaikki laakerikomponentit ovat keskenään yhteensopivia. Räätälöidyt tuotteet on mahdollista koota varastomalleista.

Helposti asennettavat pidikkeet ja tiivisteet

 • SEALTRAIN®- ja ROLLERTRAIN®-tiivisteet ja pidikkeet ovat ennennäkemättömän helppoja asentaa. ei ylimääräisiä osia, napsauttamalla paikalleen.

Tekninen tuki

 • Kraftmekin laakeriasiantuntijat auttavat sovelluksessasi tehtaan avustamana.

Kattava varasto-ohjelma

 • Kraftmekin varastosta saatavilla yleisimmät koot, ja tehdas toimittaa varastostaan nopeasti laajan valikoiman JHB:n halkaistavia laakereita.
  Halkaistava laakeri JHB räjäytyskuva

  Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

  Sami Eklöf

  sami.eklof(at)kraftmek.com
  050 5522 715

  Tilaukset, toimituskyselyt ja tiedustelut

  info(at)kraftmek.com
  010 75501

  Ota yhteyttä lomakkeella

  KRAFTMEK 24/7

  Laakerit helposti ja

  vaivattomasti

  verkkokaupastamme