+358 10 75501 info@kraftmek.com

Palvelut

Olemme keränneet tälle sivulle toimittajiemme tarjoamat komponenttien ja komponenttikokonaisuuksien suunnittelua, mitoitusta ja eliniän laskemista helpottavat suunnittelijan työkalut. Osa ohjelmista toimii selainpohjaisesti, mutta osa täytyy ladata ja asentaa tietokoneesi kovalevylle. Ohjelmat ovat yhteensopivia PC/Windows/OS käyttöympäristöihin. Ongelmatilanteissa voit ottaa henkilökuntaamme yhteyttä ja autamme teitä mielellämme.

Ketjut & Tarvikkeet

Renold Chain Selector – Erinomainen ohjelmisto ketjun ja ketjupyörien mitoitusta ja valintaa koskien. Ohjelma ei vaadi kirjautumista ja toimii selaimella.

Hihnat & Tarvikkeet

CONTI® Professional Design Software – Erinomainen ohjelmisto V-, moniura ja hammashihnojen sekä hihnapyörien mitoitukseen. Ohjelma toimii selaimella ja käyttö vaatii kirjautumisen.

Voitelulaitteet

Perma Select Software v. 5.1 – Ohjelmisto auttaa valitsemaan oikean rasvarin oikeaan käyttökohteeseen sekä ylläpitämään käytössä olevien rasvareiden tietokantaa ennakoivaa huoltoa varten. Uusittu ohjelmaa toimii selaimella.

PC yhteensopiva

Kansainvälinen kontaktiverkko

Olemme jäseninä myös Teknisen Kaupan Liitossa ja EPTDA:ssa (European Power Transmission Distributors Association). 

Tilaa uutiskirjeemme - Uudet ratkaisut voimansiirron, hydrauliikan ja laakeroinnin tarpeisiin

Kraftmekin Power Mission®-uutiskirje lähetetään tilaajille sähköpostitse. Pysy ajan tasalla ja liity sinäkin Power Mission®-postituslistalle!