+358 10 75501 info@kraftmek.com

AUTEC on italialainen langattomien radio-ohjaimien valmistaja, jonka laitteita käytetään etäohjaukseen lukuisissa koneissa ja laitteissa eri toimialoilla.

Vuonna 1986 perustettu AUTEC on erikoistunut langattomien radio-ohjaimien mukauttamisessa vastaamaan erityisesti asiakkaiden erilaisia tarpeita. AUTECin radio-ohjaimet valmistetaankin asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan, soveltumaan juuri heidän käyttökohteeseensa.

langattomat radio-ohjaimet radio-ohjain AUTEC

AUTECin radio-ohjaimet on suunniteltu vastaamaan haastaviinkin käyttöolosuhteisiin

AUTEC-valikoimaan kuuluu muun muassa ATEX-luokiteltuja vaihtoehtoja.

Erilaisten koneiden ja automaatiojärjestelmien hallinta on helppoa turvallisilla ja luotettavilla ratkaisuilla, joita voidaan soveltaa joko yksittäisiin koneisiin tai yhdistää kokonaisuuksiin, joissa käytetään useita lähettimiä tai vastaanottoyksiköitä.

Laajasta valikoimasta löytyy kevyitä, kädessä pidettäviä ohjaimia, jotka ovat kompakteja sekä kustannustehokkaita.

langattomat radio-ohjaimet radio-ohjain AUTEC
langattomat radio-ohjaimet radio-ohjain AUTEC

Saatavilla on värinäytöllisiä joystick-ohjainyksiköitä, jotka taipuvat monimutkaisimpiinkin sovelluksiin. Näytölle on mahdollista ohjata kamerakuvaa esimerkiksi koneen kuolleista kulmista tai tuoda ohjaukselle kriittistä tietoa.

Näiden laadukkaiden ja luotettavien radio-ohjaimien avulla on mahdollista parantaa tehokkuutta monissa eri sovelluksissa kuten metsä- ja työkoneissa sekä nostinlaitteissa.

langattomat radio-ohjaimet radio-ohjain AUTEC