+358 10 75501 info@kraftmek.com

Radio-ohjaimet

Langaton radio-ohjaus hydrauliikalle ja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Valikoimassamme AUTECin radio-ohjaimet lukemattomien sovellusten kauko-ohjaukseen.

radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec

AUTEC – Langattomat radio-ohjaimet asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin

AUTEC on italialainen langattomien radio-ohjaimien valmistaja, jonka laitteita käytetään etäohjaukseen lukuisissa koneissa ja laitteissa eri toimialoilla.

Asiakkaiden tarpeet ja haasteet voivat olla monisyisiä, eikä niihin aina riitä standardiratkaisu. Vuonna 1986 perustettu AUTEC on erikoistunut langattomien radio-ohjaimien mukauttamisessa vastaamaan erityisesti asiakkaiden erilaisia tarpeita. AUTECin radio-ohjaimet valmistetaankin asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan, soveltumaan juuri heidän käyttökohteeseensa.

radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec

Ohjauslaitteissa on käytettävissä turvatoiminnot ja niitä käytetään kauko-ohjaukseen liikkuvien tai kiinteän asennuksen käyttökoneiden lukemattomiin sovelluksiin rakentamisen, teollisuuden, materiaalinkäsittelyn ja intralogistiikan alalla.

AUTECin radio-ohjaimet on suunniteltu vastaamaan haastaviinkin käyttöolosuhteisiin

AUTEC-valikoimaan kuuluu muun muassa ATEX-luokiteltuja vaihtoehtoja. Erilaisten koneiden ja automaatiojärjestelmien hallinta on helppoa turvallisilla ja luotettavilla ratkaisuilla, joita voidaan soveltaa joko yksittäisiin koneisiin tai yhdistää kokonaisuuksiin, joissa käytetään useita lähettimiä tai vastaanottoyksiköitä.

Laajasta valikoimasta löytyy kevyitä, kädessä pidettäviä ohjaimia, jotka ovat kompakteja sekä kustannustehokkaita. 

radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec
radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec
radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec

Monimutkaisimpiinkin sovelluksiin on saatavilla taipuvia värinäytöllisiä joystick-ohjainyksiköitä, joihin on mahdollista ohjata kamerakuvaa esimerkiksi koneen kuolleista kulmista tai tuoda ohjaukselle kriittistä tietoa.

Näyttöjä on helppo ohjelmoida CODESYS-ohjelmointiympäristössä.

Näiden laadukkaiden, turvallisten ja luotettavien radio-ohjaimien avulla on mahdollista parantaa tehokkuutta monissa eri sovelluksissa kuten muun muassa metsäkoneissa, nostinlaitteissa, logistiikassa sekä meri- ja rakennusteollisuudessa.

radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec

Rakentaminen

Autec valmistaa ohjausjärjestelmiä monenlaisiin koneisiin rakentamisen, kunnallistekniikan ja kunnossapidon aloilla. Rakennuskoneiden (esim. betonipumput, torninosturit, kuormausnosturit, kurottajat, kaivinkoneet jne.) lisäksi tarjoamme ratkaisuja laajamittaiseen rakentamiseen, kuten tunnelointi-, putki- ja porakoneet. Palvelemme myös muita turvallisuuden kannalta kriittisiä hyötyajoneuvojen sovelluksia, kuten päällystys-, viemäri- tai katuimurikoneet.

Teollisuuden nosto ja automaatio

Autecin ohjausjärjestelmät on suunniteltu vastaamaan haastaviin käyttöolosuhteisiin riippumatta siitä, onko kyseessä nosturi, nostin, kuljetinhihna, pinoamiskone, puominosturi, pukkinosturi tai leikkauskone tai särmäyspuristin. Erilaisten nostokoneiden ja automaatiojärjestelmien hallinta on helppoa turvallisilla ja luotettavilla ratkaisuilla.

radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec

Logistiikka & kuljetus

Luota Auteciin turvallisissa ja innovatiivisissa logistiikka- ja kuljetusalojen kauko-ohjausjärjestelmissä. Räätälöidyt ratkaisut kattavat mm. kuormausnosturit, korotetut työtasot, kontinnostimet, vetoautot, automaattitrukit, perävaunut, automaattivarastot, tela-ajoneuvot ja trukit.

Metsätalous ja maatalous

Metsä- ja maatalousjärjestelmämme tarjoavat ratkaisuja sovelluksiin, kuten vinssit, pensasleikkurit, kuormausnosturit ja hakkurit.

radio-ohjaimet radio-ohjaus hydrauliikalle autec

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

Mika Lantee

mika.lantee(at)kraftmek.com
010 5742 500

Anders Nyberg

anders.nyberg(at)kraftmek.com
010 5742 505

Ota yhteyttä lomakkeella

Tilaa uutiskirjeemme - Uudet ratkaisut voimansiirron, hydrauliikan ja laakeroinnin tarpeisiin

Kraftmekin Power Mission®-uutiskirje lähetetään tilaajille sähköpostitse. Pysy ajan tasalla ja liity sinäkin Power Mission®-postituslistalle!