010 75501 info@kraftmek.com

Radio-ohjaimet

AUTEC on johtava langattomien ohjauslaitteiden valmistaja.

AUTEC räätälöi ohjausjärjestelmiä asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin

Ohjauslaitteissa on käytettävissä turvatoiminnot ja niitä käytetään kauko-ohjaukseen liikkuvien tai kiinteän asennuksen käyttökoneiden lukemattomiin sovelluksiin rakentamisen, teollisuuden, materiaalinkäsittelyn ja intralogistiikan alalla.

Rakentaminen

Autec valmistaa ohjausjärjestelmiä monenlaisiin koneisiin rakentamisen, kunnallistekniikan ja kunnossapidon aloilla. Rakennuskoneiden (esim. betonipumput, torninosturit, kuormausnosturit, kurottajat, kaivinkoneet jne.) lisäksi tarjoamme ratkaisuja laajamittaiseen rakentamiseen, kuten tunnelointi-, putki- ja porakoneet. Palvelemme myös muita turvallisuuden kannalta kriittisiä hyötyajoneuvojen sovelluksia, kuten päällystys-, viemäri- tai katuimurikoneet.

Teollisuuden nosto ja automaatio

Autecin ohjausjärjestelmät on suunniteltu vastaamaan haastaviin käyttöolosuhteisiin riippumatta siitä, onko kyseessä nosturi, nostin, kuljetinhihna, pinoamiskone, puominosturi, pukkinosturi tai leikkauskone tai särmäyspuristin. Erilaisten nostokoneiden ja automaatiojärjestelmien hallinta on helppoa turvallisilla ja luotettavilla ratkaisuilla.

Logistiikka & kuljetus

Luota Auteciin turvallisissa ja innovatiivisissa logistiikka- ja kuljetusalojen kauko-ohjausjärjestelmissä. Räätälöidyt ratkaisut kattavat mm. kuormausnosturit, korotetut työtasot, kontinnostimet, vetoautot, automaattitrukit, perävaunut, automaattivarastot, tela-ajoneuvot ja trukit.

Metsätalous ja maatalous

Metsä- ja maatalousjärjestelmämme tarjoavat ratkaisuja sovelluksiin, kuten vinssit, pensasleikkurit, kuormausnosturit ja hakkurit.

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

Mika Lantee

mika.lantee(at)kraftmek.com
010 574 2501

Anders Nyberg

anders.nyberg(at)kraftmek.com
010 574 2505

Ota yhteyttä lomakkeella

Hydrauliikkatuotteet helposti ja vaivattomasti