+358 10 75501 info@kraftmek.com

Turvaa tuotatoprosessinne luotettavalla ja tarkalla voitelulla

Asianmukaisen voitelun merkitys ilmenee yleensä, kun järjestelmän osa vikaantuu väärän tai riittämättömän voitelun vuoksi. Oikeanlainen voitelu on sujuvan tuotantoprosessin perusta.

STAR CONTROL-järjestelmää käytetään rulla- ja liukulaakereiden, lineaarijohtimien, ketjujen, avoimien hammaspyörien ja ratojen voiteluun. Tarkan voiteluaineen mittauksen ansiosta STAR CONTROL soveltuu erinomaisesti myös sähkömoottoreiden voiteluun, joissa on tarkasti määritellyt voiteluainemäärät.

Käyttämällä STAR CONTROL -voitelujärjestelmää saavutetaan erittäin luotettava ja tarkka automaattinen voitelu.

Perma STAR CONTROL

STAR CONTROL saa ulkoisen virran kaapelin kautta ja sen käyttötila voidaan siirtää PLC:lle arvioitavaksi.

Järjestelmässä on kaksi integroitua käyttötilaa, TIME ja IMPULSE. TIME-tilassa voiteluaineen purkautuminen perustuu käyttötunteihin. IMPULSE- tilassa tarkasti määritelty voiteluaine määrä annostellaan heti, kun jännitettä syötetään laitteelle.

STAR CONTROL koostuu sähkömekaanisesta käyttölaitteesta ja LC:stä joka sisältää 60, 120, 250 tai 500cm3 voiteluainetta. Haluttu tila asetetaan laitteen ohjausyksikköön.

Voitelu on tarkkaa ja lämpötilasta riippumatonta jopa 6 baarin vastapaineessa.

Jos voitelukohde sijaitsee vaarallisessa tai vaikeasti saavutettavassa paikassa, voi voitelulaitteen asentaa etäälle jopa 5 metrin päähän.

Järjestelmä on suojattu pölyltä sekä vesisuihkulta (IP 65).

Ohjainyksikkö on varustettu LCD-näytöllä, josta näkyvät purkausasetukset, LC:n koko sekä toimintatila.

Näytön kautta voidaan asettaa laitteen käyttötila sekä valita PIN-koodi suojaamaan laitetta.