+358 10 75501 info@kraftmek.com
Etusivu 9 Tuotteet 9 Voitelulaitteet ja työkalut 9 Resistiiviset vastuslämmittimet, Conemount

Resistiiviset vastus-lämmittimet

Conemount-resistiiviset kartiolämmittimet on oivallinen valinta silloin kun haetaan edullista ja kannettavaa laakerilämmitintä kunnossapito tai ensiasennustarpeisiin.

Edullinen ja kannettava laakerilämmitin

Conemount-resistiivinen kartiolämmitin korvaa epätarkan ja vahingollisen liekityksen sekä painavat induktiolämmittimet.

Toimintaperiaatteensa ansiosta, induktiolämmittimistä poiketen, kartiolämmitin painaa mallista riippuen ainoastaan 2,3–7,7 kilogrammaa. Lisäksi kartiolämmitintä on joustava käyttää, sillä kartiomuoto mahdollistaa mallista riippuen eri sisähalkaisijallisten laakereiden lämmittämisen (10–460 mm) ilman induktiolämmittimistä tuttua aisan vaihtoa. Kartiomuoto mahdollistaa myös kupillisten laakereiden lämmittämisen, sillä vastusperiaatteella toimiva laite ei edellytä laakerin läpikulkevaa aisaa/magnetointipiiriä.

Kartiolämmittimet ovat saatavana kahtena päävaihtoehtona, joiden käyttöjännite on 240 V–50 Hz.

Ensimmäinen vaihtoehto on lämmitin, jonka lämmityslämpötilan seuranta tapahtuu erityisellä värikoodatulla kynällä. Kynän kärki sulaa kosketuksesta kun laakerin haluttu lämpötila saavutetaan.

Toinen vaihtoehto on termostaattiohjattu lämmitin, jonka lämpöasetus voidaan valita. Termostaattiohjaus säästää asentajan aikaa. Laitteen merkkivalon syttyyy kun oikea lämpötila on saavutettu.

Conemount kartiolämmittimen edut:

N

Kevyt, 2,3–7,5 kg

N

Edullinen ja tehokas

N

Nopea, 1–2 min.

N

Ei magnetisoi

N

Helppo käyttää

N

Tarkka lämpötilan säätö (termostaattiohjatut versiot)

N

Monikäyttöinen

N

Yhden vuoden takuu

Conemountin kartiolämmittimiin saa myös hyödyllisiä lisävarusteita kuten kantolaukun, lisäkyniä sekä suojaverkon. Tuotetta voi käyttää myös kentällä tai missä tahansa, jossa verkkovirtaa on saatavana.

Esimerkiksi 240V–50Hz invertteri/generaattori huoltoautossa, metsäkoneessa, asfalttikoneissa tai normaali verkkovirta huoltotiloissa, on-site paikan päällä tai missä vaan tarve on.

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

Markus Virkkala

markus.virkkala(at)kraftmek.com
050 5930 074

Ota yhteyttä lomakkeella

KRAFTMEK 24/7

Voitelulaitteet ja työkalut helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme