+358 10 75501 info@kraftmek.com
Etusivu 9 Tuotteet 9 Voimansiirto 9 Rainan ohjaus 9 Rainan ohjaus, RE

Rainan ohjaus

Re Controlli Industrialin ratakireyden ohjaimet paperin, muovin ja erilaisten rainojen kireyden säätöön.

Ratakireyden ohjaimet

Re Controlli Industriali on suunnitellut ja valmistanut yli 40 vuotta ratakireyden ohjaimia.

Monipuolisuus, luotettavuus, hyvä hyötysuhde sekä kilpailukykyinen hinta kuvastavat Re S.p.A:n ratakireyden ohjaimia.

VOIMA-ANTURIT (load cells)

Materiaalin kireyden tarkka tunnistaminen on tärkeää rainan kireyden säädössä. Re:n venymäliuskatekniikalla toteutettujen voima-anturien laaja valikoima takaa tarkan ja luotettavan lopputuloksen kaikenlaisissa olosuhteissa. Laippa-, läpiakseli- ja voima-antureiden lisäksi Re:n valikoimassa on myös anturoidut telat.

RAINAN OHJAUSJÄRJESTELMÄT

Materiaalin kohdistus auki- ja kiinnikelauslaitteissa on välttämätöntä, kun halutaan lisää tuottavuutta laadukkaasti. Rainan ohjausjärjestelmä takaa materiaalin nopean ja tarkan sijainnin korjauksen. Tämä tuo merkittävän säästön huoltokustannuksiin. Re tarjoaa ohjausjärjestelmät eri materiaaleille ja sovelluksille.

RAINAN SEURANTAJÄRJESTELMÄT

Materiaalin tarkkailu koneiden käydessä vähentää laatuvirheitä, maksimoiden tuottavuuden ja laadun. ReGuard- ja ReVision-järjestelmät mahdollistavat reaaliaikaisen tulostusparametrien tarkkailun.

AKSELIT JA TURVAISTUKAT

Re tarjoaa laajan valikoiman alumiinista ja teräksestä valmistettuja paisunta-akseleita. Näillä voidaan auki- ja kiinnikelata erilaisia rullia riippumatta materiaalista tai painosta. Valikoiman kitkatoimiset akselit takaavat tarkan kelauksen vahingoittamatta rullia. Kaikki Re:n akselit ovat räätälöityjä asiakkaan toiveiden mukaan. Turvaistukat täydentävät tuotevalikoiman.

MEKAANISET ISTUKAT

Laaja valikoima hylsyn kiinnitysistukoita, joita on saatavilla akselittomille auki- ja kiinikelaimille. Kaikki hylsyn istukat on suunniteltu ja valmistettu kestävistä materiaaleista huoltotarpeiden minimoimiseksi. Istukoilla saadaan tiukka ote hylsystä ja kelaaminen tapahtuu oikeilla voimilla. Istukoita on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin. Perinteiset aksiaalikäytöt, pyörivät versiot sekä pneumaattiset istukat.

PYÖRIVÄT LIITTIMET

Pyörivät liittimet vedelle, juokseville öljyille ja ilmalle. Kokoluokat 1/8” – 2”, normaaleilla tai grafiittilaakereilla varustettuna.

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

Jarkko Lamminpohja

jarkko.lamminpohja(at)kraftmek.com
0400 446 178

Janne Sorvari

janne.sorvari(at)kraftmek.com
040 7704 808

Ota yhteyttä lomakkeella

KRAFTMEK 24/7

Tuotteet voimansiirtoon helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme