+358 10 75501 info@kraftmek.com
Etusivu 9 Tuotteet 9 Voimansiirto 9 Ketjukäytöt 9 Erikoisketjut, Renold

Erikoisketjut

Erikoisratkaisuihin luetaan rullaketjut, joiden joko materiaali, pinnoite, voitelu tai rakenne poikkeavat perinteisestä teräksestä valmistetusta ISO606 tai ANSI B29.100 standardin rullaketjusta. Luotamme erikoisketjuissa Renoldin erittäin kattavaan valikoimaan.

Renold on ketjukäyttöjen perinteikäs valmistaja, joka on alusta alkaen kiinnittänyt huomiota laatuun ja monipuolisuuteen. Valikoimasta löytyy useita erilaisia variaatioita sekä tuoteperheitä, joista löytyvät ratkaisut moniin eri käyttökohteisiin.

Renoldin ketjujen etuna on kestävä rakenne, joka pohjautuu syvävedettyihin rulliin sekä erilaisiin pintakäsittelyihin.

Korkean suorituskyvyn ketju

 

Renold Synergy

Synergy on Bluebox -rullaketjun isoveli, jonka elinikä vastaa kolmen standardirullaketjun vastaavaa. Korkea elinikä saavutetaan useiden työmenetelmien yhdistelmällä. Ketjun valmistuksessa on hyödynnetty useita mekaanisia lisätyövaiheita, joilla on saavutettu entistä tarkempi sovite eri osasten välillä. Näiden ohella Synergyssä hyödynnetään myös kitkaa vähentäviä pinnoitteita sekä pinta- ja lämpökäsittelyitä.

Huoltovapaa korroosionkestävä ketju

 

Renold Syno NP

Syno soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa voitelun toteutus on hankalaa tai sitä ei sallita muista syistä. Erikoispinnoitetut tapit sekä rullat, yhdessä nikkelipintakäsiteltyjen sivulevyjen kanssa takaavat huoltovapauden. Syno soveltuu käytettäväksi -20°C-150°C ja se täyttää myös FDA ja USDA H1 elintarvikkeiden käsittelyä koskevan lainsäädännön.

Korroosionkestävät ketjut

 

Renold Hydro-Service

Renoldin erikoispinnoitettu ketju yhdistää monen eri tyyppisen ketjun hyvät puolet yhteen tuotteeseen. Nämä ovat niklatun ketjun korroosionkesto, ruostumattoman ketjun soveltuvuus elintarviketeollisuuteen sekä A&S ketjun kestävä rakenne. Hydro-Servicen erikoispinnoite, toisin kuin sähkökemiallisesti käsitellyt ketjut, ei heikennä teräsketjun rakennetta. Pinnoitteen sisältämä sinkki estää ruostumisen ja takaa mekaanisen kulutuskestävyyden. Muut sidos- ja lisäaineet auttavat pienentämään kitkaa ja ketjua voidaankin kosteissa olosuhteissa käyttää ilman erillistä voitelua.

Korroosionkestävät ketjut

 

Renold ruostumattomasta teräksestä valmistettu ketju

Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu ketju on oikea valinta kohteisiin, joissa ketju on kosketuksissa tai alttiina happamien, emäksisten, ruoan, veden tai -40°C-400°C lämpötilojen vaikutukselle. Renoldin ruostumaton ketju täyttää materiaalinsa osalta tiukat elintarviketeollisuuden FDA- ja voitelun USDA H1-määräykset.

Korroosionkestävät ketjut

 

Renold sinkitty ketju

Sinkityn ketjun jokainen komponentti on pintakäsitelty ennen sen kasausta. Käytetty sinkki täyttää nykyisen ympäristölainsäädännön vaatimukset ja se korvaa myös kelta- sekä sinipassivoidut ketjut. Ketjun korroosionkestävyys on testattu vaativan DIN50021 standardin mukaisen sääkaappitestin avulla. Tähän nojaten Renold pystyy takaamaan ketjulle 250 käyttötunnin korroosionkestävyyden.

Korroosionkestävät ketjut

 

Renold niklattu ketju

Niklattu ketju on saatavilla kokoluokissa 06B1-32B1 sekä vastaavasti ANSI standardin mukaisena. Ketjun korroosionkestävyys on testattu vaativan DIN50021 standardin mukaisen sääkaappitestin avulla. Tähän nojaten Renold pystyy takaamaan ketjulle 400 käyttötunnin korroosionkestävyyden.

Kulutuksen kestävä ketju

 

Renold Sovereign

Sovereign-ketjun kaikki osaset ovat läpikarkaistut ja se soveltuu hyvin kohteisiin, joissa ketju altistuu kivipölylle tai muille vastaaville partikkeleille. Läpikarkaistu ketju toimii myös niissä sovelluksissa, joissa vaaditaan normaalia suurempaa liikenopeutta. Sovereignin kulumisenkestävyys ja sitä kautta sen elinikä, vastaa kolmen standardirullaketjun elinikää.

Korvake- ja kulutuspalaketjut

 

M1, M2, K1, K2

Renoldin korvakeketjuja voidaan käyttää monella eri tavalla joko voimansiirtoon tai kuljettamiseen. Korvakkeet, joista M1, M2 ja K1, K2 ovat yleisimmin käytetyt, mahdollistavat erilaisten lisäosien kiinnittämisen. Edellä mainittujen lisäksi Renoldilta löytyvät myös vaihtoehdot, kuten kumipalaketjut, sahalaitaiset ketjut, suorilla sivulevyillä olevat ketjut, kuljetinrullaketjut, onttotappiketjut sekä ketjut pidennetyllä tapilla.

Näiden yhdistelmät ja kapeat, niin kutsutut Works-normin ketjut sekä pidennetyn jaon ketjut ovat myös saatavissa kauttamme. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja pystymme toimittamaan kaikki ketjut koosta riippumatta myös määrämittaisina.

Renold-hammasketjut voimansiirtoon

  • sovelluskohtaiset ratkaisut
  • hiljainen ja tasainen käynti
  • pitkä kestoikä
  • kestää hyvin mm. kuumissa olosuhteissa

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

Janne Sorvari

janne.sorvari(at)kraftmek.com
040 7704 808

Ota yhteyttä lomakkeella

KRAFTMEK 24/7

Tuotteet voimansiirtoon helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme