+358 10 75501 info@kraftmek.com
Etusivu 9 Tuotteet 9 Voimansiirto 9 Hihnakäytöt 9 Hammashihnat, lattahihnat, Continental

Hammashihnat, lattahihnat

Autamme teitä löytämään oikeat hammashihnat, oli tarkoituksena sitten valita hammashihna, mitoitus ensiasennustarpeeseen tai varaosa. Hammashihnakäytöt ovat huoltovapaita.

Hammashihnat

Hammashihnat välittävät voimaa kitkan sijasta hampaiden välityksellä. Käytökseltään hammashihnavälitys vastaa ketjukäyttöä, mutta se on täysin huoltovapaa ja mahdollistaa korkeammat liikenopeudet. Kuten ketjukäyttö, myös hammashihnakäyttöä on mahdollista käyttää ajoituksen säilymisen kannalta tärkeissä käyttökohteissa.

Valikoimamme kattaa yksipuoliset profiililtaan STD, HTD, CTD, GT MR, GT PC, MXL, XL, L, H, XH, XXH olevat hammashihnat. Tämän lisäksi hammashihnavalikoimastamme löytyvät myös kaksipuoliset hammashihnat sekä hammas/-kiilahihnayhdistelmähihnat.

CTD-hammashihnat

ctd-hammashihnat ja hammashihnakäytöt continental

HTD-hammashihnat

htd-hammashihnat  ja hammashihnakäytöt continental

STD-hammashihnat

std-hammashihnat  ja hammashihnakäytöt continental

XL-H-hammashihnat

xl-h-hammashihnat  ja hammashihnakäytöt continental

Lattahihnat

Lattahihnat on suunniteltu nostokäyttöön ja voiman välittyminen tapahtuu ainoastaan vetämällä. Näin ollen, lattahihna vastaa toiminnaltaan levykimppuketjua, mutta sen eduiksi voidaan laskea huoltovapaus, pieni tilantarve sekä soveltuvuus korkeille liikenopeuksille. Lattahihnat toimitetaan aina avoimena määrämittaisena rullana.

Lattahihnojen rakenne pohjautuu kulutuksenkestävään polyuretaanirunkomateriaaliin sekä ruostumattomasta teräksestä punottuihin vetovaijereihin. Tavanomaiset lattahihnan profiilit ovat F HP, F HF, F HS, F XHP, F XHS ja vastaavasti näiden paksuudet mm. 2.3, 2.1, 2.5, 3, 4.5. Valikoimassamme olevien lattahihnojen leveydet ovat 10 millimetristä 150 millimetriin.

lattahihnat continental
lattahihnat continental

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

Janne Sorvari

janne.sorvari(at)kraftmek.com
040 7704 808

Ota yhteyttä lomakkeella

KRAFTMEK 24/7

Hihnat helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme