010 75501 info@kraftmek.com
Etusivu 9 Tuotteet 9 Voimansiirto 9 Hihnakäytöt 9 Hammashihnat, lattahihnat, Continental

Hammashihnat, lattahihnat

Autamme teitä löytämään oikean hihnan, oli kyseessä sitten hihnan valinta ja mitoitus ensiasennustarpeeseen tai varaosa.

Hammashihnat

Hammashihnat välittävät voimaa kitkan sijasta hampaiden välityksellä. Käytökseltään hammashihnavälitys vastaa ketjukäyttöä, mutta se on täysin huoltovapaa ja mahdollistaa korkeammat liikenopeudet. Kuten ketjukäyttö, myös hammashihnakäyttöä on mahdollista käyttää ajoituksen säilymisen kannalta tärkeissä käyttökohteissa.

Valikoimamme kattaa yksipuoliset profiililtaan STD, HTD, CTD, GT MR, GT PC, MXL, XL, L, H, XH, XXH olevat hammashihnat. Tämän lisäksi valikoimastamme löytyvät myös kaksipuoliset hammashihnat sekä hammas/-kiilahihnayhdistelmähihnat.

CTD

HTD

STD

XL-H

Lattahihnat

Lattahihnat on suunniteltu nostokäyttöön ja voiman välittyminen tapahtuu ainoastaan vetämällä. Näin ollen, lattahihna vastaa toiminnaltaan levykimppuketjua, mutta sen eduiksi voidaan laskea huoltovapaus, pieni tilantarve sekä soveltuvuus korkeille liikenopeuksille. Lattahihnat toimitetaan aina avoimena määrämittaisena rullana.

Lattahihnojen rakenne pohjautuu kulutuksenkestävään polyuretaanirunkomateriaaliin sekä ruostumattomasta teräksestä punottuihin vetovaijereihin. Tavanomaiset lattahihnan profiilit ovat F HP, F HF, F HS, F XHP, F XHS ja vastaavasti näiden paksuudet mm. 2.3, 2.1, 2.5, 3, 4.5. Valikoimassamme olevien lattahihnojen leveydet ovat 10 millimetristä 150 millimetriin.

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme

Janne Sorvari

janne.sorvari(at)kraftmek.com
040 7704 808

Ota yhteyttä lomakkeella

KRAFTMEK 24/7

Hihnat helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme