+358 10 75501 info@kraftmek.com

Uutta TAS SCHÄFER:ltä

TAS SCHÄFER on julkaissut uuden SHS-PA -sarjan hydraulisia kutistuslaippoja.

Sarjan myötä TAS SCHÄFER vie hydraulisten kutistuslaippojen valikoiman uudelle tasolle. Sarjan kutistuslaipat ovat kehitetty erityisesti sovelluksia varten, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta kokoonpanoa sekä purkamista.

Pienikokoinen ja kevyt

SHS-PA -sarjan hydraulisia kutistuslaippoja on tällä hetkellä saatavana nimelliskoissa 165mm-280mm.

Nämä pienikokoiset kutistuslaipat on mahdollista myös irrottaa hydraulisesti kahden painerenkaan purkamiseen tarkoitetun uuden komponentin ansiosta, joka suojaa kutistuslaipan sisäpuolta. Yhdessä optimoidun bajonetti renkaan kanssa lukitus ja lukituksen avaaminen on tehty helpoksi sekä turvalliseksi käyttäjille.

Uusien kutistuslaippojen muotoilu on symmetrinen, joka takaa tasaisen liikkeen suurilla nopeuksilla, aiheuttamatta ei-toivottua voimakasta värinää.

Tuotteiden muotoilu on myös kompaktimpi sekä kevyempi ilman, että suorituskyvystä on jouduttu tinkimään. Tämä mahdollistaa hydraulisten kutistuslaippojen käytön sovelluksissa, joissa koko ja paino asettavat rajoituksia.

Kaiken kaikkiaan uusi SHS-PA -sarja tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän toiminnallisuutta, suorituskykyä ja helppoa käsiteltävyyttä. Innovatiivisten ominaisuuksien ansioista sarjan tuotteet tarjoavat yksinkertaisen sekä tehokkaan tavan optimoida tarkkuutta ja suorituskykyä.