+358 10 75501 info@kraftmek.com

Vuosien kokemus on tehnyt Walvoilista alansa parhaan

Walvoil on jo yli neljänkymmenen vuoden ajan valmistanut hydrauliikka- ja elektroniikkatuotteita sekä mekatroniikkajärjestelmiä.

Vuodesta 2015 lähtien Walvoil on edustanut Interpump konsernin venttiilisegmenttiä, yhdistäen alleen kolme eri tuotemerkkiä ja niiden kokemuksen: Walvoil, Hydrocontrol sekä Galtech.

Integroitavuus, tehokkuus, tuotteiden yhdisteltävyys sekä räätälöitävyys ovat suuntaviivoja, joiden ympärille Walvoil kehittää liikkuvalle kalustolle tarkoitettuja tuotteitaan.

Alumiini- ja valurautarunkoiset hammaspyöräpumput

Alumiinirunkoiset hammaspyöräpumput on valmistettu alumiinisesta rungosta yhdistettynä alumiini- tai valurautalaippaan. Saatavana on yhden tai useamman pumpun kokoonpanoja ja niitä on mahdollista yhdistää eri tuoteperheiden pumppuihin. Valikoimasta löytyy myös malleja suurikokoisella akselilla.

Mallista riippuen:

  • Suurin paine: 260 bar
  • Suurin pyörimisnopeus: 6000 rpm

Valurautarunkoiset hammaspyöräpumput ovat valmistettu sekä valurautaisesta rungosta, että laipasta. Modulaarisen rakenteensa ansiosta on niissä pystytty säilyttämään sama monipuolisuus kuin alumiinisissa pumpuissa, mutta ne kestävät paremmin raskaita käyttöjaksoja sekä suuria paineita ja mekaanista rasitusta.

Mallista riippuen:

  • Suurin paine: 300 bar
  • Suurin pyörimisnopeus: 3500 rpm

Kummastakin materiaalista valmistettuihin pumppuihin on saatavilla laaja valikoima akseleita ja laippoja. Valikoimasta löytyy myös kokoonpanoja, joissa on integroidut venttiilit.

Alumiini- ja valurautarunkoiset hammaspyörämoottorit

Alumiinirunkoiset hammaspyörämoottorit ovat kolmeosaisia ja koostuvat alumiinisesta rungosta sekä alumiini- tai valurautalaipasta. Suurikokoisen akselin ansiosta moottorit soveltuvat erinomaisesti liikkuvan raskaan kaluston tarpeisiin.

Mallista riippuen:

  • Suurin paine: 260 bar
  • Suurin pyörimisnopeus: 6000 rpm

Valurautarunkoiset hammaspyörämoottorit soveltuvat erityisesti kohteisiin, joissa paineet ja mekaaniset rasitukset ovat suuria. Moottoreiden runko sekä laippa ovat kummatkin valmistettu valuraudasta. Valikoimasta löytyy kaksi- ja kolmeosaisia malleja.

Mallista riippuen:

  • Suurin paine: 300 bar
  • Suurin pyörimisnopeus: 3500 rpm

Kummastakin materiaalista valmistettuihin moottoreihin on saatavilla laaja valikoima akseleita ja laippoja. Valikoimasta löytyy myös kokoonpanoja, joissa on integroidut venttiilit.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mika Lantee

Myynti
Hydrauliikka

010 5742 500

Anders Nyberg

Myyntipäällikkö
Hydrauliikka

010 5742 505