+358 10 75501 info@kraftmek.com

Ketjukäyttöjen edelläkävijä

Renold on ketjukäyttöjen perinteikäs valmistaja, joka on alusta alkaen kiinnittänyt huomiota laatuun ja monipuolisuuteen. Valikoimasta löytyy useita erilaisia variaatioita sekä tuoteperheitä, joista löytyy ratkaisu kaikkiin käyttökohteisiin.

Saatavilla on ketjuja ja ketjurakenteita sovelluksen mukaan: holkkiketjut rullilla, ketjut suorilla sivulevyillä, onttotappiketjut, sivulle taipuvat ketjut, pitkäjakoiset ketjut, hitsatut teräsketjut kuljettimiin ja veto- ja kaavinkohteisiin, rullaporras- ja maatalousketjut, sahateollisuuden sovellukset sekä erikoisketjut.

Renoldin ketjujen etuna on kestävä rakenne, joka pohjautuu syvävedettyihin rulliin sekä erilaisiin pintakäsittelyihin.

 

Voimansiirtoketjut

 

Rullaketjut

Renold BLUE voimansiirtoketjut omaavat erinomaiset ominaisuudet väsymistä vastaan antaen niille pidemmän eliniän verrattuna muihin vakiorullaketjuihin.

Renold A&S voimansiirtoketjut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Väsymislujuus ja kuormituksen kesto ovat A&S voimansiirtoketjun tunnusmerkkejä.

Renold SD voimansiirtoketjut ovat edullinen vaihtoehto normaalikäyttöön.

 

Toimitamme myös ketjupyöriä koneistettuna sekä levy- että napamallisina ja kartioholkeilla varustettuna.

Erikoisketjut

 

Korkean suorituskyvyn ketjut

Renold Synergy rullaketjujen elinikä vastaa kolmen standardirullaketjun vastaavaa. Tämän ohella Synergyssä hyödynnetään myös kitkaa vähentäviä pinnoitteita sekä pinta- ja lämpökäsittelyitä.

 

Huoltovapaat korroosionkestävät ketjut

Renold Syno NP ketjut soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa voitelun toteutus on hankalaa tai sitä ei sallita muista syistä. Erikoispinnoitetut tapit sekä rullat, yhdessä nikkelipintakäsiteltyjen sivulevyjen kanssa takaavat huoltovapauden.

 

Korroosionkestävät ketjut

Renoldin erikoispinnoitetuissa Hydro-Service ketjuissa yhdistyy monen eri tyyppisen ketjun hyvät puolet yhdessä tuotteessa. Hydro-Servicen erikoispinnoite ei heikennä teräsketjun rakennetta. Pinnoitteen sisältämä sinkki estää ruostumisen ja takaa mekaanisen kulutuskestävyyden.

 

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ketjut

Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut ketjut täyttävät materiaalinsa osalta tiukat elintarviketeollisuuden FDA- ja voitelun USDA H1-määräykset. Ne ovat oikea valinta kohteisiin, joissa ketju on kosketuksissa tai alttiina happamien tai emäksisten aineiden, ruoan, veden tai -40°C – 400°C lämpötilojen vaikutukselle.

 

Kulutuksen kestävät ketju

Renold Sovereign ketjujen kaikki osat ovat läpikarkaistu ja se soveltuu hyvin kohteisiin, joissa ketju altistuu kivipölylle tai muille vastaaville partikkeleille.

 

Korvake- ja kulutuspalaketjut

Renoldin korvakeketjuja voidaan käyttää monella eri tavalla joko voimansiirtoon tai kuljettamiseen. Korvakkeet, joista M1, M2 ja K1, K2 ovat yleisimmin käytetyt, mahdollistavat erilaisten lisäosien kiinnittämisen.

 

Hammasketjut

Renold hammasketjut voimansiirto- ja kuljetinkäyttöihin tarjoavat tarkan, nopea ja hiljaisen toiminnan pitkällä käyttöiällä. Hammasketjut kestävät hyvin mm. kuumissa olosuhteissa.

 

Kysy lisää tuotteista asiantuntijoiltamme!

Janne Sorvari

040 7704 808

janne.sorvari(at)kraftmek.com