+358 10 75501 info@kraftmek.com

Dertecin innovatiiviset, hygieeniset ja räätälöidyt ratkaisut

Hollantilainen Dertec valmistaa moottoreita ja vaihteita ruostumattomasta teräksestä. Niiden muotoilu on kauttaaltaan sileä, eikä epäpuhtauksia kerääviä koloja tai kulmia ole. Dertecin vaihteet ja moottorit ovat siten erityisen sopivia elintarviketeollisuuden käyttöön.

Dertec-vaihteiden muotoilu on kauttaaltaan sileä

Sileän muotoilun ansiosta Dertec-vaihteissa ei ole epäpuhtauksia kerääviä koloja tai kulmia. Tämä tekee vaihteista erityisen sopivia elintarviketeollisuuden käyttöön.

Pintamateriaalina vaihteissa on korkealaatuinen sähkökiillotettu ruostumaton teräs AISI 316. Akselit ovat Duplex 2205-terästä. PNS-pintakäsittely mahdollistaa korkeaa lämpötilaa kestävien sinisten akselitiivisteiden käytön.

Jokainen vaihde testataan tehtaalla ennen toimitusta.

Ruostumattomat IEC-moottorit elintarviketeollisuuteen

Ruostumattomien vaihteiden pariksi Derteciltä löytyy oma ruostumaton moottorisarja.

Moottorit on kehitetty erityisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Pitkän kehitystyön tuloksena on valmistunut moottori, jota voidaan käyttää yleisimmissä ja vaativimmissa käyttöolosuhteissa tällä kosteudelle ja bakteereille herkällä alalla. Kuten vaihteetkin, moottorin muoto on sileä ja pyöristetty, mikä rajoittaa lian kertymisen minimiin. Kytkentärasiat ja laakerien suojat ovat erityisesti muotoiltu minimoimaan lian kerääntymistä niihin.