+358 10 75501 info@kraftmek.com

Hollantilainen Dertec valmistaa moottoreita ja vaihteita ruostumattomasta teräksestä.Dertec-vaihteiden muotoilu on kauttaaltaan sileä. Epäpuhtauksia kerääviä koloja tai kulmia ei ole. Tämä tekee vaihteista erityisen sopivia elintarviketeollisuuden käyttöön. Myyjämme auttavat mielellään yhdessä Dertecin asiantuntijoiden kanssa löytämään tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Vaihteet

Vaihteiden muotoilu on kauttaaltaan sileä, eikä siinä ole koloja tai kulmia, jotka keräisivät epäpuhtauksia. Pintamateriaalina vaihteissa on korkealaatuinen sähkökiillotettu ruostumaton teräs AISI 316 ja akselit ovat Duplex 2205 -terästä. PNS-pintakäsittely mahdollistaa sinisten korkeaa lämpötilaa kestävien akselitiivisteiden käytön.

Ruostumattomat IEC-moottorit

Ruostumattomien vaihteiden pariksi Derteciltä löytyy oma ruostumaton moottorisarja. Moottorit on kehitetty erityisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Pitkän kehitystyön tuloksena on moottori, joka soveltuu kosteudelle ja bakteereille alttiisiin kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin. Kuten vaihteetkin, moottorin muoto on sileä ja pyöristetty. Kytkentärasiat ja laakerien suojat ovat erityisesti muotoiltu minimoimaan lian kerääntymistä niihin.

 

Lue uutiskirje »

Tutustu Dertec-valikoimaamme »