+358 10 75501 info@kraftmek.com

Laadukkaita ruuvitunkkeja Italiasta

Transtecno on Italialainen yritys, jolla on menestyksekäs historia vaihdemoottorien ja ruuvitunkkien valmistuksessa. Ruuvitunkkeja löytyy vakio kuula- ja trapetsiruuveista räätälöityihin kokoonpanoihin sekä valikoimassa on myös kulmavaihteita. Transtecnon tuotteille on ominaista korkeat tekniset standardit ja energiatehokkuus.

Ruuvitunkkia mitoitettaessa olisi hyvä tietää seuraavat tiedot: Voimat, nopeudet, iskun pituus ja mahdolliset ympäristön aiheuttamat poikkeavat tekijät, kuten kova lämpötila tai kosteus.

 

Mallit

UP – Saatavilla sekä kuula- että trapetsiruuvilla

UP-sarjan ruuvitunkkivalikoima on suunniteltu ja rakennettu tarjoamaan helppokäyttöisyyttä sekä korkeaa luotettavuutta, joten ne sopivat laajasti erilaisiin sovelluksiin.

 

Sarjan ruuvitunkkeja voidaan käyttää joko yksittäin tai kokoonpanoissa. Kokoonpanot koostuvat yleensä useista toisiinsa yhdistetyistä ruuvitunkeista, väliakseleista, kytkimistä ja moottorista. Ruuvitunkilla voidaan nostaa, vetää tai siirtää taakkaa, mikä voi olla vaikea saavuttaa muilla tyyppisillä ratkaisuilla.

Vakiovalikoimaamme kuuluu 6 kokoa. Maksimivoima vaihtelee 2,5–100 kN välillä riippuen mallista. Lisäksi on olemassa kaksi vakiovälitystä, jotka vaihtelevat ruuvitunkin koon mukaan.

DHT – Trapetsiruuvit

DHT on uusin sarja Transtecnon ruuvitunkkivalikoimassa ja sen lähtökohtana on ollut viedä modulaarisuus sekä suorituskyky täysin uudelle tasolle. Yrityksen vuosien keräämä tietotaito on lyöty tähän tuotteeseen ja se on rakennettu parhaista komponenteista.

 

DHT asettaa uudet rajat korkealaatuisille ruuvitunkeille. Se on tarkoitettu sovelluksiin, joihin tarvitaan äärimmäistä optimointia vaihteiston tehokkuuden, kestävyyden ja lujuuden osalta. Liitettävyys onnistuu IEC B5 ja B14 laipalla moottoriin. Tuote on valmistettu ja testattu Italiassa.

Kysy lisää tuotteista asiantuntijoiltamme!

Markus Virkkala

050 5930 074

markus.virkkala(at)kraftmek.com

Janne Sorvari

040 7704 808

janne.sorvari(at)kraftmek.com