+358 10 75501 info@kraftmek.com

Yli 50 vuoden kokemus joustavien kytkimien valmistamisesta

Edustamme Suomessa yksinoikeudella CENTAn kytkinratkaisuja voimansiirtoon ja vääntövärähtelyyn. Valikoimastamme löydätte lukuisia erilaisia joustavia kytkimiä, vääntöjäykistä erittäin joustaviin sekä pienistä käytöistä aina 650 kNm asti.

Ratkaisuja löytyy sovelluksiin aina teollisuudesta merelle ja rautateille kuin liikkeenohjaukseen ja voimalaitoksiin.

CENTAFLEX-A

Suorituskykyinen ja joustava

CENTAFLEX-A-sarjan kytkimet on suunniteltu korkean suorituskyvyn ja suuren elastisuuden saavuttamiseksi. CENTAFLEX-A vaimentaa vääntövärähtelyjä ja iskuja sekä suojaa laitteitasi. Kytkimiä on saatavilla halkaistulla kumielementillä, jonka ansiosta kytkimen vaihto sujuu nopeasti ja huoltaminen on vaivatonta.

CENTAFLEX-X

Korkea suorituskyky sekä vääntöjäykkyys

CENTAFLEX-X-kytkimet on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Ne ovat kompaktin ja sileän rakenteensa ansiosta kevyitä ja omaavat alhaisen inertian. Kytkin on huoltovapaa ja toimintavarma. Öljynkestävällä elementillä, CENTAFLEX-X soveltuu moniin raskaisiin sovelluksiin teollisissa- ja liikkeenohjaussovelluksissa.

CENTAMAX

Suuri lämmönpoistokapasiteetti

CENTAMAX-sarjan kytkimissä on erittäin tehokas itsetuulettuva muotoilu. HTC-muotoilun ansiosta tehohäviö on ylivoimainen verrattuna muihin tavanomaisiin kytkimiin. Muotoilu tekee CENTAMAX-kytkimistä kustannustehokkaan ratkaisun, jolla on pitkä elinkaari.

CENTAX

Helposti asennettava ja erittäin joustava

CENTAX-kytkimet on valmistettu diesel- ja kaasukäyttöisille kompressoreille, pumppukäytöille sekä vastaaville teollisuuden sovelluksille. Kytkimillä on erinomainen tärinänsietokyky ja iskunkestävyys, mikä erottaa ne muista markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Kustannustehokkuus ja helppo asennettavuus tekevät CENTAX-valikoimasta loistavan ratkaisun moniin eri sovelluksiin.