+358 10 75501 info@kraftmek.com

Kun 2000 luvun alussa sain eräältä ystävältäni tiedon, että Kraftmekissa osa varaston henkilökunnasta oli siirtymässä osa-aikaeläkkeelle, tiesin että mulla olisi nyt mahdollisuus päästä töihin ammattilaisten pariin. Olihan tuosta Kraftmekin porukasta osa tuttuja jo Telkon ajoilta eli 80-luvulta, niin konttorilta kuin varastoltakin. Ja niin ura sitten alkoi 2002 joulukuussa. Vuodet vieri ja porukkakin vaihtui.

Keväisin vietettiin kevätjuhlia, joita ei muistaakseni peruttu kertaakaan ja jaettiin prenikoita. Sivullisen mielestä saattoi olla joskus vähän rajujakin, mutta se sopi sen ajan tyyliin. Pikkujouluja vietettiin usein silloisella Hitsaajaankadun konttorilla, eikä niistääkään kyllä vauhtia puuttunut; oli tiernapoikia ja paperilennokin lennätystä, jne…

Ensimmäinen varaston muutto, jossa olin mukana tapahtui A.Wetterintieltä Sahaajankadulle.Tästä muutosta jäi mieleen hauska yksityiskohta, kun varaston toinen pää (4krs. korkea) oli tyhjä, niin stadin brankkarit harjoitteli savusukellusta siellä kerroksissa samaan aikaan kun me tehtiin muuttoa. Toinen varaston muutto, joka muutti toimenkuvaani täydellisesti, oli muutto Herttoniemestä Vantaalle v.2016. Varaston toiminnot siirrettiin konsernille ja oma varasto ajettiin alas. Ilpo sitten kyseli jos olisi halukkuutta siirtyä konttorille myyntitehtäviin.

Pitkällisen pohdinnan (n.30sek.) jälkeen suostuin Ilpon ehdotukseen. Myyntikokemusta oli 1980-luvulta, ja Ilpon vakuuttelu, että onnistuisin, (tunsinhan tuotteet 15vuoden ajalta) helpotti päätöksen tekoa. Ketään ei myöskään jätetä ongelmien kanssa yksin, apua kyllä saa, vakuutti Ilpo. Niin ne vuodet siinä sitten painettiin hommia hauskassa porukassa kevääseen 2021, jolloin oli minun vuoroni siirtyä takavasemmalle nauttimaan eläkepäivistä, kunnes sitten muutaman eläkekuukauden jälkeen tarjottiin mahdollisuus olla ammattilaisten seurassa vielä muutama viikko….Eli Back in Business.

Pekka Simolan tavoittaa viikkojen 25-28 aikana numerosta 050 5364133