+358 10 75501 info@kraftmek.com

Johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan toimittaja Kraftmek Oy on ostanut hydrauliikkaan erikoistuneen asiantuntijayritys Oy Hydro-Material Ab:n koko osakekannan 1.4.2021 voimaan astuvalla sopimuksella.

Vuodesta 1975 toiminut Hydro-Material on erikoistunut palvelemaan suomalaisia teollisuusyrityksiä ja sen valikoimaan kuuluu maailman johtavien valmistajien hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita sekä omaa valmistusta olevat Hydromat-öljynjäähdyttimet. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli n. 5 miljoonaa euroa.

Hydro-Materialin ja Kraftmekin yhdistyminen on meiltä merkittävä panostus hydrauliikkaosaamiseen. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme merkittävästi laajemman ja kilpailukykyisemmän tuotevalikoiman. Olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme”, kommentoi Kraftmekin toimitusjohtaja Ilpo Pinola.

Hydro-Material Oy täydentää erinomaisesti Addtech Components -yksikön tuote- ja palvelutarjontaa Suomessa. Hydro-Materialin ja Kraftmekin yhdistymisestä syntyy vahva toimija, joka tuottaa merkittävästi lisäarvoa nykyisille ja myös uusille asiakkaillemme”, toteaa Kraftmek Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Suominen.

Kaikki Hydro-Materialin työntekijät siirtyvät Kraftmekin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Hydro-Materialin nykyinen toimitusjohtaja Anders Nyberg jatkaa Kraftmek Oy:n Hydro-Material -tuotteiden tuoteryhmäpäällikkönä.

Kraftmek ja Addtech-konserni on meille ideaalinen uusi omistaja”, toteaa Hydro-Materialin toimitusjohtaja Anders Nyberg.Tiimimme jatkaa hyvää asiakaspalvelua kuten ennenkin, ja saa lisäksi koko Kraftmekin myyntihenkilöstön avun ja kokonaisuuteen sopivan tuotevalikoiman. Mahdollisuudet kasvuun ovat nyt entistä paremmat, ja tästä hyötyvät viime kädessä asiakkaamme”.

LISÄTIETOJA:

Ilpo Pinola
toimitusjohtaja, Kraftmek Oy
p. +358 40 5768 170, ilpo.pinola@kraftmek.com

Markku Suominen,
Addtech Components Finland
p. +358 400 418074, markku.suominen@addtech.com

Anders Nyberg
toimitusjohtaja, Hydro-Material Oy
p. +358 50 644 65, anders.nyberg@hydro-material.fi

Kraftmek Oy
Kraftmek Oy on johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan toimittaja Suomessa. Yhtiö on perustettu 1973 ja kuuluu Addtech-konsernin Components-divisioonaan.
www.kraftmek.com

Addtech Ab
Addtech Ab on ruotsalainen pörssinoteerattu teknisen kaupan alan konserni. Se muodostuu noin 130 itsenäisestä yhtiöstä, jotka tarjoavat korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita pääasiassa valmistavan- ja infrastruktuuriteollisuuden tarpeisiin noin 20 maassa. Addtech-konsernissa on n.3000 työntekijää ja sen liikevaihto on yli miljardi euroa.
www.addtech.com

Oy Hydro-Material Ab
Hydrauliikkaan erikoistunut Oy Hydro-Material Ab on palvellut Suomen valmistavaa teollisuutta vuodesta 1975 lähtien. Yritys edustaa markkinoiden tunnetuimpien valmistajien hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita, jotka kestävät käyttöä ja ovat laadultaan huipputasoa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Siuntiossa.
www.hydro-material.fi