+358 10 75501 info@kraftmek.com

Markus on aloittanut tiimissämme toukokuussa 2022. Hän työskentelee mekaniikan komponenttien parissa auttaen päivittäin asiakkaita löytämään parhaat komponentit heidän sovelluksiinsa.

 

Mitä työtehtäviisi kuuluu Kraftmekillä?

Toimin myynti-insinöörinä mekaniikan komponenttien parissa. Lisäksi minulla on tietyt tuotealueet, joista vastaan. Päivittäiseen tekemiseeni kuuluu vierailut asiakkailla, tekninen neuvonta ja tarjousten laskeminen. Autan päivittäin asiakkaita löytämään parhaat komponentit heidän sovelluksiinsa.

Kerro taustastasi?

Olen aiemmin toiminut mekaniikkasuunnittelijana ja siitä on nykyisinkin paljon apua. Monet komponentit ovat sitä kautta hyvinkin tuttuja ja ymmärrän hyvin suunnittelijoiden sekä kunnossapidon tarpeet. Koulutukseltani olen konetekniikan insinööri ja ylempi ammattikorkeakoulututkinto on lopputyötä vaille valmis.

Mitä toivot/odotat työltäsi?

Odotan mukavia hetkiä asiakkaiden parissa ja onnistuneita yhteistyökuvioita. Odottelen myös kesää ja hyviä kelejä. On mukava olla tienpäällä, kun kelit paranevat ja jäätelökojut aukeavat.

Mikä motivoi sinua työssäsi?

Tyytyväiset asiakkaat antavat motivaatiota. On hienoa, kun on aidosti onnistunut tuomaan asiakkaalle apua. Lisäksi on hienoa, että asiakkaat toimivat eri toimialoilla, joten joka päivä oppii jotain uutta.

Miksi Kraftmek?

Kraftmek on nykyaikainen yritys, jossa työntekijällä on hyvät työkalut työn tekemiseen. Työntekijään luotetaan ja annetaan mahdollisuuksia vaikuttaa.

Parasta Kraftmekillä?

Meillä on mukava työporukka ja hommia tehdään yhdessä. Apua on aina saatavilla, jos tarve tulee.

Oikein mukavaa kevättä kaikille!