+358 10 75501 info@kraftmek.com

Visa on aloittanut tiimissämme toukokuussa 2022. Hän työskentelee hydrauliikan komponenttien parissa auttaen päivittäin asiakkaita löytämään parhaat komponentit heidän sovelluksiinsa.

 

Mitä työtehtäviisi kuuluu Kraftmekillä?

Toimin teknisenä myyjänä hydrauliikan valikoimamme parissa. Tärkein tehtäväni on löytää asiakkaalle parhaiten sopivat ratkaisut heidän tarpeeseensa, yhteistyönä kollegoiden ja tavarantoimittajien kanssa. Päivittäiseen työhöni kuuluu asiakastapaamiset, tekninen tuki, sekä tarjouslaskenta.

Kerro taustastasi (työ, koulutus)?

Olen valmistunut 2010 automaatioasentajaksi, jonka jälkeen olen työskennellyt teollisuudessa asentajana tehden sähkö-, mekaniikka-, sekä hydrauliikka-asennuksia. Syksyllä 2020 aloitin ammattikorkeakoulussa liiketalouden opinnot, ja nyt olen lopputyötä vaille valmis tradenomi.

Mitä toivot/odotat työltäsi?

Odotan mielenkiintoisia projekteja asiakkaiden kanssa, ja toivon että valikoimistamme löytyy niihin markkinoiden paras ratkaisu.

Mikä motivoi sinua työssäsi?

On hienoa nähdä asiakkaiden valmistamia laitteita ympäri maailmaa, kun tietää että meidän toimittamamme komponentit ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Miksi Kraftmek?

Kraftmek on nykyaikainen yritys, jossa työntekijällä on vapaat kädet oman työnsä suorittamiseen, lisäksi työnantaja tarjoaa huippuluokan edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Parasta Kraftmekillä?

Helppo kysymys, ehdottomasti työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan toisiaan haastavissa tilanteissa.