+358 10 75501 info@kraftmek.com

Aloitin toukokuussa 2022 Myyntikoordinaattorina Kraftmekillä. Työni koostuu myynnintuen tehtävistä, markkinoinnista ja sen kehittämisestä sekä erilaisista yrityksen sisäisistä projekteista. Koen mielekkääksi tehdä monipuolista työtä, jossa päivät vaihtelevat toisistaan.

Kiinnostukseni tekniikanalaa kohtaan on alkanut nuorena ja sillä tiellä olen edelleen. Valmistuin 2014 Metropolian ammattikorkeakoulusta automaatioinsinööriksi ja opinnoissani erikoistuin prosessiautomaatioon. Valmistuttuani työskentelin tuotekehityksen parissa suunnitellen kamera- ja konenäköjärjestelmiä. Tämän jälkeen siirryin tekniseen myyntiin.

Minua motivoi yrityksen toimintatapojen parantaminen ja kehittäminen, jotta asiakasta voidaan palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Kehittymisen pitää olla jatkuvaa ja haluan omalla osaamisellani jättää kädenjäljen yrityksen toimintaan.

Hakeuduin Kraftmekille töihin, koska kaipasin uusia haasteita työuralleni. Aiemmin olen työskennellyt pääasiassa elektronisten tuotteiden parissa ja nyt painopiste on vaihtunut mekaanisiin tuotteisiin.

Parasta Kraftmekillä on ehdottomasti ihmiset. On ollut hienoa päästä osaksi tällaista työyhteisöä, jossa kaikki auttavat toisiaan ja töihin on aina mukava tulla.