+358 10 75501 info@kraftmek.com

Koronaviruksen (COVID-19) aiheuttaman epidemian takia moni maa sekä yritykset ovat ottaneet käyttöön toimenpiteitä, joilla ehkäistään viruksen leviämistä. Tällä hetkellä näillä käyttöönotetuilla toimenpiteillä on toistaiseksi vähäinen vaikutus toimintaamme.

Kraftmekissa olemme noudattaneet viranomaisten suosituksia ja omilla toimillamme pyrimme minimoimaan leviämisriskiä. Haastavista olosuhteista huolimatta palvelemme asiakkaittamme normaalisti. Varasto ja tuotanto toimivat myös normaalisti.

Tällä hetkellä suurin osa toimittajistamme on ilmoittanut tuotantojen olevan toiminnassa, noudattaen paikallisten viranomaisten määräyksiä. Muutama toimittaja on kuitenkin ilmoittanut keskeyttävänsä toiminnan hetkellisesti.

2.4.2020

  • NTN-SNR: tuotanto Ranskan ja Italian tehtaissa keskeytynyt. Tauko kestää alustavan tiedon mukaan 15.4.2020 asti.
  • Mekaniikan vakiokomponenttien kuten hammashihna- ja ketjupyörien sekä nivellaakereiden ja kääntökehien saatavuudessa on odotettavissa viiveitä Italian tilanteen takia.
  • Logistiikka toimii suurilta osin ongelmitta, mutta suuremmat viivästykset ovat mahdollisia johtuen rajatarkastuksista ja uudelleenreitityksistä.

Tilanne elää tällä hetkellä ja päivitämme tänne ajankohtaista tietoa.

Varastossamme on vielä hyvä valikoima vakiokomponentteja. Katso ajankohtainen tilanne www.kraftmek247.com -verkkokaupasta.
Tarjoamme tällä hetkellä ilmaisen toimituksen verkkokaupan kautta tehdyille tilauksille 30.4.2020 asti.

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!