Power_Mission_banneri_0115
  Power Mission®-uutiskirje Tammikuu 2015  
 
 

Conemountin resistiiviset vastuslämmittimet – näppärä kantaa mukana, edullinen hankkia

Conemountin resistiivinen kartiolämmitin on oivallinen valinta silloin, kun haetaan edullista ja kannettavaa laakerilämmitintä kunnossapito- tai ensiasennustarpeisiin. Kartiolämmitin korvaa epätarkan ja potentiaalisesti vahingollisen liekityksen sekä painavat induktiolämmittimet.

Toimintaperiaatteensa ansiosta ja muista induktiolämmittimistä poiketen kartiolämmitin painaa mallista riippuen ainoastaan 2,3–7,7 kilogrammaa. Lämmitin liikkuu helposti mukana omassa laukussaan, joka toimitetaan aina laitteen yhteydessä. Kartiolämmitintä on lisäksi joustava käyttää, koska kartiomuoto mahdollistaa mallista riippuen eri sisähalkaisijallisten (10–460 mm) laakereiden lämmittämisen ilman induktiolämmittimistä tuttua aisan vaihtoa. Kartiomuoto mahdollistaa myös kupillisten laakereiden lämmittämisen, sillä vastusperiaatteella toimiva laite ei edellytä laakerin läpikulkevaa aisaa tai magnetointipiiriä.

>> Lue lisää Kraftmek.fi

>> Lue lisää Conemount.com

 

Uusi kyltti tuo valoa talven pimeyteen

Toimistomme Hannuksentiellä sai viimein Kraftmek kyltin seinälleen. Tämä sekä muutama muu pienempi kyltti helpottaa vieraitamme löytämään oikean käyntiosoitteen iloiseen toimistoomme.

kuva2

 

Hyvää alkanutta vuotta 2015!

Sisällytimme tähän vuoden ensimmäiseen Power Mission -uutiskirjeeseen tietoa uutuudestamme sekä yleisiä kuulumisia. Vuosi 2015 alkaa utuisena johtuen maailmalla vaikuttavista epävarmuustekijöistä. Uskomme kuitenkin vakaasti suomalaiseen sisukkuuteen ja ratkaisukykyyn. Aiomme tänä vuonna panostaa kaikkemme ollaksemme teille halutuin, mutkattomin ja modernein toimittaja.

kuva1conemount-logo
 

Soita tai lähetä meille sähköpostia!
janne janne
Janne Stenman
040 8407 516
Mikko Vaaraniemi
050 5522 718
etunimi.sukunimi@kraftmek.com
 
 
             
 

Tuotteet

 

Olosuhteet

 

Toimialat



kraftmek-logo